Wędruj wśród pięknych tropikalnych smaków ciemnego rumu wraz z ananasem, kokosem i pikantną limonką w tym dobrze zbilansowanym i owocowym doświadczeniu.
SKŁADNIKI
- 5cl El Paseo Del Ron
- 6cl soku ananasowego
- 3cl wody kokosowej
- 2cl soku z limonki
- 2cl Warstwa cukrowa z ananasem
- 6cl wody sodowej
WARSTWA CUKROWA Z ANANASEM
Dodaj równe części cukru demerara i wodę do rondla i zagotuj. Dodaj pokrojonego ananasa, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut. Odcedź warstwy i wciśnij je w ananasa, aby wydobyć jak najwięcej aromatu.
INSTRUKCJE
- Do szklanki typu highball dodaj El Paseo Del Ron, sok ananasowy, wodę kokosową, sok z limonki i cukier
- Dobrze wymieszaj i uzupełnij lodem
- Dopełnij wodą sodową