EL PASEO DEL RON PASEO TROPIKALNY

Kategoria: Drinki

Wędruj wśród pięknych tropikalnych smaków ciemnego rumu wraz z ananasem, kokosem i pikantną limonką w tym dobrze zbilansowanym i owocowym doświadczeniu.

SKŁADNIKI

  • 5cl El Paseo Del Ron
  • 6cl soku ananasowego
  • 3cl wody kokosowej
  • 2cl soku z limonki
  • 2cl Warstwa cukrowa z ananasem
  • 6cl wody sodowej

WARSTWA CUKROWA Z ANANASEM

Dodaj równe części cukru demerara i wodę do rondla i zagotuj. Dodaj pokrojonego ananasa, zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut. Odcedź warstwy i wciśnij je w ananasa, aby wydobyć jak najwięcej aromatu.

INSTRUKCJE

  1. Do szklanki typu highball dodaj El Paseo Del Ron, sok ananasowy, wodę   kokosową, sok z limonki i cukier
  2. Dobrze wymieszaj i uzupełnij lodem
  3. Dopełnij wodą sodową